Rikke-lise Andersson portræt

Jeg hedder Rikke-Lise Andersson. Jeg er Psykomotorisk terapeut, Motorik vejleder, Kranio sakral terapeut og Marte Meo terapeut, og har mange års erfaring med kropsbehandling og undervisning.

I Gentofte og på Østerbro hjælper jeg børn og voksne med at få genoprettet balancen i kroppen, slippe spændinger og få ro i nervesystemet.

Derudover arbejder jeg med børn der er udfordret på deres motorik og sanseintegration, og tilbyder sansemotorisk undersøgelse, træning og vejledning.

Gennem mange år har jeg uddannet og specialiseret mig indenfor områderne graviditet, fødsel, spædbørn, motorik og familieliv. Jeg har mange børn og voksne i hænderne til afspændingsbehandling, kranio sakral terapi, gravid -og efterfødselsmassage, og underviser et væld af hold i kropsbevidsthed og træning. Jeg ser holistisk på kroppen og sammenhængen mellem krop og psyke.

Jeg har fokus på at sætte nogle trygge og tillidsfulde rammer for mine klienter og holddeltagere, hvor du kan føle dig velkommen og i gode hænder.

I de senere år er jeg blevet optaget af at træne i naturen. At være ude i al slags vejr og få påvirket sanserne på en hel anden måde end når vi er indendørs.  Vi ved fra forskning hvordan det sænker vores stressniveau og blodtryk. Det har en positiv indvirkning på vores sind, humør og generelle trivsel, og er med til at give mere overskud i hverdagen.

For en del år siden startede jeg derfor Emdrup Outdoor, for kvinder i alle aldre, som både får sved på panden, pulsen op og gode fællesskaber.

Se facebookgruppen: Emdrup Outdoor

Outdoor – I form med din baby, er mit nyeste koncept, hvor kvinder og deres små børn træner 2 gange om ugen – også i Dyssegårdsparken.

Se Facebookgruppen: Outdoor I form med din baby

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Kærlig hilsen Rikke-Lise